Register RegisterExecuteurs /

Opgenomen in het registerMijn naam is Sandra Klein Lenderink, ik heb 25 jaar in de financiële dienstverlening en ik laat je het liefst ervaren dat rijkdom over veel meer gaat dan geld alleen. Mijn werkzaamheden als RegisterExecuteur zijn vaak een verlengstuk van activiteiten van twee andere ondernemingen waarover je hieronder meer kunt lezen. Uiteraard ben ik ook beschikbaar voor opdrachten die het voorbereiden en/of afwikkelen van nalatenschappen betreffen zonder dat we elkaar al op een andere manier kennen.

Meer Leven Financiële Planning
Je leven, je dromen en ambities zouden richting moeten geven aan je financiële leven, niet andersom. Financial life planning begint met begrijpen wat je het meest waardeert in je leven. Wat je voldoening geeft en hoe ziet succes eruit voor jou. In je werk, in je relaties en in andere levensgebieden. Financial life planning laat je nadenken over en geeft richting aan je leven en aan je omgang met geld. Vanuit een persoonlijke visie bruis je van energie en kun je geld inzetten voor dingen die echt de moeite waard zijn voor jou.

Financial life planning geeft daarnaast inzicht in de gevolgen van financiële keuzes bij levensgebeurtenissen die vroeg of laat op je pad komen. Zo werk ik regelmatig met mensen die te maken hebben met een echtscheiding, overlijden, willen stoppen met werken en hun onderneming willen verkopen of een erfenis ontvangen. Ze krijgen inzicht, creëren uitzicht en vertrouwen om (financiële) beslissingen nemen die passen bij hun eigen waarden, normen en levensvisie.

Meer informatie: www.financieleplanningml.nl.

Sandra Klein Lenderink Life Planning
Als je te horen krijgt dat je partner niet meer beter wordt, dan staat alles op zijn kop. Het geeft je leven een andere dynamiek. Of je het nu aan zag komen of niet. In de achtbaan van emoties en boodschappen kan samen op zoek gaan naar orde en hulp bij het stellen van prioriteiten rust brengen. Met aandacht en ervaring luisteren. Doen wat nodig is. Voor nu en later, hoe lang of kort ‘later’ ook is. Later kan enkele maanden duren, ook al gun ik je nog jaren samen.

Voor sommigen houdt het leven abrupt op; niet iedereen krijgt de gelegenheid om zorgvuldig een afscheid te plannen en leren los te laten. Jij bent nu wel in de positie om daar korter of langer over na te denken. Nu loop je samen de berg af. Afdalen is zwaar. Maar uitzicht op een nieuwe heuvel zorgt dat je je volgende tocht ook zo goed mogelijk kunt voorbereiden. Gun het jezelf daarom om alvast te kijken naar de volgende tocht. Samen bouwen we een raamwerk van je belangrijkste levensdoelen en prioriteiten. Nu is de tijd om te kijken wat je meeneemt naar die onvermijdelijke periode erna. Je zult zien dat het jou en je partner kracht zal geven om los te laten en door te gaan.

Meer informatie: www.sandrakleinlenderink.nl.

Met mijn werk als RegisterExecuteur
Mogen werken als RegisterExecuteur betekent een bredere dienstverlening waarbij ik voor nog meer rust kan zorgen door je uit handen te nemen. Maar natuurlijk alleen dat wat je liever kwijt dan rijk bent als het gaat om een (toekomstige) nalatenschap.

Wil je meer weten over mijn werk? Neem gerust contact op om te bespreken wat ik voor jou kan doen.
 

Overige expertise
Financieel planner, life planner,
financieel adviseur